Alla inlägg den 2 mars 2011

Av Emma & Lina - 2 mars 2011 13:49

hallå skrabbs!!! How are you??? Nu e vi hemma efter en hektisk dag med as mycket shopping. OMG va vi har gjort fynd  asså (asg)


Nu chillar vi på hotelllrummet,sen blir de att vi går ut en runda o tar några goa drinkar så vi sover gott i råttboet :)


I morgon bitti åker vi vidare till mae Phim som ligger 2 timmar härifrån.


Nu lite pics på vad vi shoppat


  

lite sassy stuff


Lite småskit bla 30 par lösfransar för 30 swedish crones, HELT BANANAS!


Och slutligen...världens sötaste tvättkorg:)  


By the way! glömde ju berätta att vi bor granne med bloggerskan Foki och idag såg vi även denna b-kändis live:)

Av Emma & Lina - 2 mars 2011 04:31

Hello!


Ja som ni nog har räknat ut så är vi alltså framme, kom fram igår morse:) sen dess har vi inte hunnit med så mycket förutom att ligga vid poolen lite och varit en runda på Khao san  och intagit några gottiga drinkar. Flygresan hit var dock lite problemfylld och väldigt lång och jobbig...det första Emma gör måndag morgon är att slarva bort sitt pass men  som tur är hittar hon det bakom sin micro i sista sekund:) glada i hågen åker vi vidare mot kastrup,peppade till tusen. Går och checkar in....plötsligt var det då problem med mitt pass:S det var visst så slitet att jag fick skriva på ett papper på att flygbolaget avsäger sig att ha något som helst ansvar för att jag så att säga blir insläppt i thailand, med tanke på att passet såg ut som det gjorde så fanns den risken och skulle det hänt så skulle jag då fått bekostat en biljett  tillbaka direkt hem igen. Jag chansade,satt och var grymt nervös hela resan, var ungefär två minuter från hjärtinfarkt vid passkontrollen i Bangkok men som ni ser gick det ju bra:)

Iallafall så sitter vi ny på vårt hotell som var en ren besvikelse, bokade en svit och fick en skrubb! Typiskt thai:)

Sen ska vi iväg på en marknad som heter Sam peng market, där ska man kunna handla väldigt mycket snajsiga accesoarer och grejor väldigt billigt. Efter det blir det Platinum, kanske hittar man några sassy dresses:) Blir nog en uppdatering ikväll med bilder på lite smått och gott!


Ha det nu gött så länge,det har vi:)


Lina & Emma

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards